News Flash:

Ateroscleroza si alte boli de inima pot fi vindecate cu aceasta combinatie din usturoi, miere si propolis

23 Februarie 2015
2397 Vizualizari | 0 Comentarii
Pentru prevenirea dar si pentru combaterea aterosclerozei si a altor afectiuni cardiovasculare, medicina chinezeasca recomanda un preparat natural bazat pe o tinctura din usturoi (extras cu o solutie hidroalcoolica concentrata), cu adaos de miere si extract de propolis.

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de 50 g miere de salcam. Apoi, pentru a prepara maceratul de usturoi in alcool, se curata si se toaca 125 g de usturoi, care se adauga in 125 ml alcool 96°. Din aceasta cantitate, dupa 10-15 zile de macerare, se obtine, prin strecurare si presare, 175 g macerat usturoi in alcool.

Pentru obtinerea extractului moale de propolis, 43 g de propolis brut, natural, fara impuritati, se dizolva in 57 ml alcool 96°. Se tine o saptamana langa o sursa de caldura, apoi se desface dopul pentru a se evapora alcoolul, pana se obtine o pasta moale cantarind aproximativ 50 g extras de propolis sub forma de pasta.

Pentru a obtine un extract alcoolic in concentratie de 30%, se procedeaza astfel: din extractul de propolis sub forma de pasta, se iau 30 g si se amesteca in 70 g alcool 96°, din care, dupa omogenizare prin amestec, se folosesc doar 25 g, pentru o doza de tratament.

Modul de preparare

O doza de tratament pentru 100 de zile este de 250 ml preparat (cca 3.000 de picaturi). Pentru aceasta, se amesteca maceratul de usturoi rezultat (175 g), cu extractul alcoolic de propolis in concentratie 30% (25 g) si mierea de salcam (50 g); total preparat 250 g. Aceasta cantitate echivaleaza cu 2.700-3.000 de picaturi necesare unui tratament pentru o perioada de 100 de zile, fara intrerupere.

Mod de administrare

Preparatul se administreaza timp de 100 de zile, neintrerupt, dupa urmatoarea schema: se incepe dimineata, cu o picatura si se continua la pranz cu 2 picaturi si seara cu 3 picaturi; a doua zi dimineata se iau 4 picaturi, la pranz 5 picaturi, seara 6 picaturi si tot asa pana in seara zilei a cincea, cand se ajunge la 15 picaturi; in dimineata zilei a sasea se iau tot 15 picaturi si se continua administrarea acestora descrescator, pana in seara zilei a zecea, cand se ajunge la o singura picatura; in ziua a unsprezecea, dimineata, la pranz si seara se ia cate o "doza soc" de 25 de picaturi; din ziua a doisprezecea se incepe iarasi cu o picatura dimineata si se continua, dupa modul descris, timp de 100 de zile, respectand cu strictete zilele in care se iau dozele soc de cate 25 de picaturi.

Picaturile se administreaza intr-o lingurita cu apa, cu o jumatate de ora inainte de mese. La fiecare administrare se agita flaconul bine.

Dupa 100 de zile de tratament continuu, cu doza variabila din schema, se face o pauza de 60 de zile, dupa care se poate reincepe tratamentul, acesta fiind de intretinere.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1282 (s) | 26 queries | Mysql time :0.030103 (s)