vineri, 26 aprilie, 2024

Atletico Vaslui a scapat de excluderea din liga a treia

Distribuie:

Publicat:

Comisia de Disciplina si Etica a Federatiei Romane de Fotbal a dat, in sfarsit, un verdict in cazul meciului Aerostar Bacau – Atletico Vaslui, care ar fi trebuit sa se dispute pe 21 aprilie, in etapa a 24-a a Ligii 3, Seria 1, insa nu a avut loc, deoarece vasluienii nu au ajuns in timp regulamentar din cauza conditiilor meteo de la acea vreme. Partida a fost reprogramata, astfel ca Atletico a fost iertata de excluderea din campionat, deoarece se afla la a doua neprezentare.
In sedinta din 3 mai, Comisia de Disciplina si Etica a FRF a decis ca partida dintre Aerostar Bacau si Atletico Vaslui sa fie reprogramata pe 16 mai, de la ora 18.
“In conformitate cu art. 14/1 din ROAF, comisia a hotarat reprogramarea jocului de fotbal dintre echipele CS Aerostar Bacau – Atletico Vaslui din cadrul etapei 24 in competitia Liga a 3-a seria 1”, suna verdictul comisiei federale.
Gruparea vasluiana a motivat in acest caz ca motivul neprezentarii in timp regulamentar la joc (a ajuns la 10 minute distanta dupa ce arbitrul pusese capat jocului pentru neprezentare) a fost fortuit de organele de politie, care nu au permis inaintea catre Bacau cu un mijloc de transport in comun de gabarit mare din cauza conditiilor meteorologice. Astfel, Atletico scapa de excluderea din campionat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img