vineri, 29 martie, 2024

Atletico Vaslui-Metalosport Galati, vineri, ora 14-Meci de locul 3

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui poate urca pe podiumul serei I din liga a treia. Formatia vasluiana intalneste pe teren propriu Metalosport Galati, una din echipele favorite la promovare, insa ocupa locul opt in clasament, dupa 12 etape, cu 16 puncte.

Vasluienii sunt pe patru, cu 22 de puncte, insa in aceasta etapa nu joaca Sporting Liesti, echipa aflata pe locul 3, cu 23 de puncte si un meci mai mult disputat.

Jucatorii pregatiti de Sorin Sava au al doilea atac din serie, dupa Harman, clasata pe locul secund, cu 27 de goluri marcate si 11 primite.

“E frumos cand castigi la un gol!”

Gabriel Bujor
este cel mai fericit jucator de la HC Vaslui, dupa victoria nesperata in fata Stelei, sustinand ca este cea mai frumoasa victorie din acest sezon.

“Am avut un moral in plus fata de ei, dar niciun meci nu seamana cu altul. Am muncit foarte mult, in fata unui adversar care a condus tot meciul. Noi n-am renuntat nici un moment la lupta, pentru ca asa ne-a invatat Sandu Iacob, ca indiferent de scor sa luptam pana la capat. Am avut si ratari, am avut si reusite, per total sunt multumit. Victoria la un gol diferenta e cea mai frumoasa”, a declarat Gabriel Bujor, care a ajuns la cota de 88 de goluri marcate in 12 meciuri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img