News Flash:

Au anulat participarea la Aegean Cup

16 Ianuarie 2017
1330 Vizualizari | 0 Comentarii
Echipa naţională de juniori Under 16 a României trebuia să evolueze în perioada 16-21 ianuarie la cea de-a 18-a ediţie a turneului amical Aegean Cup, competiţie ce se desfăşoară în Turcia, la Kusadasi.

Participarea la această întrecere a fost anulată după ce staff-ul tehnic s-a sfătuit cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal. Decizia a fost luată din motive de siguranţă, având în vedere situaţia din Turcia.

În aceste condiţii, tricolorii mici, pregătiţi de Sorin Colceag, au disputat sâmbătă dimineaţă, la Buftea, un meci de pregătire împotriva celor de la Centrul de Excelenţă Buzău, câştigat cu 3-0 de reprezentativa Under 16. Golurile au fost reuşite de Deniz Giafer, Aron Girsik şi Luis Munteanu. Partida a avut două reprize de câte 30 de minute şi a fost arbitrată la centru de Alexandru Tudor.

Cei doi jucători de la Sporting Juniorul au jucat fiecare câte o repriză, Chiorean fiind folosit în prima parte, iar June a evoluat în repriza secundă.
România U16 - prima repriză: Ducan – Chiorean, Vlad, Giafer, Nedelcu, Mărginean, Drăgănoaea, Matiş, Mitran, Girsik, Toma.

România U 16- a doua repriză: Dobre – Dumitrescu, Albu, Ştefănescu, June, Călin, Şteau, Georgescu, Mitrea, Munteanu, Bodea.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0886 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033848 (s)