joi, 28 martie, 2024

Au apărut imagini cu Luiza. Ce se întamplă cu ancheta

Distribuie:

Publicat:

Chiar dacă au trecut câteva luni de la dispariția Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu, familiile fetelor speră că ele sunt încă în viață.

Acest lucru în ciuda declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă, care a spus că le-a omorât pe fete . Oamenii legii au făcut o anchetă în care speră să afle ce s-a întâmplat cu cele două adolescente. Mai exact ce a făcut monstrul din Caracal cu ele în locuința sa, denumită acum ” Casa Groazei”.

Drept dovadă că nu au uitat-o, prietenele fetei au postat pe rețelele de socializare fotografii în care sunt împreună cu ea . Ele mărturisesc că le este dor de ea și speră să trăiasc, același lucru dorindu-l și Alexandrei Măceșanu

„Ne este dor de ține #LuizaMelencu sper să fiți în viață și tu și #AlexandraMeceșanu ????????????????????????????????????“, au scris prietenii Luizei în mediul online.
„Numai eu şi Dumnezeu ştim unde se află Luiza”, ar fi mărturisit Gheorghe Dincă unor deținuți,conform România TV.

Potrivit psihologului criminalist Liviu Chesnoiu, Gheorghe Dincă este ”detașat” și nu mai realizează ”consecințele faptelor sale”.

Reputatul psiholog criminalist spune că ”Monstrul din Caracal” nu mai este animalului hăituit din primele zile ale anchetei.

„Gheorghe Dincă e detașat, nu știi dacă vine dintr-o asigurare de genul stai liniștit că nu pățești nimic, avem noi grijă sau pur și simplu e o defecțiune de tip psihic, s-a decuplat de la realitate, nu mai stă să-și imagineze consecințele faptelor sale, ale anchetei, ale condamnării. Probabil e o reacție de protecție a psihicului foarte stresat de a ieși din această capcană prin detașare emoțională. Stă, se uită în ochii anchetatorilor, dă explicații, gesticulează, dă din mâini, ca un om care s-a regăsit. Nu mai e în postura de animal hăiuit din primele zile. ”, a afirmat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img