joi, 28 martie, 2024

Au aparut certificatele de cazier judiciar ale ministrilor propusi la Dezvoltare si Transporturi

Distribuie:

Publicat:

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu, propusă de Guvern pentru funcția de ministru al Dezvoltării, și trezorierul PSD, Mircea Drăghici, propus ca ministru al Transporturilor, nu sunt înscriși în cazierul judiciar, potrivit certificatelor publicate, joi seară, de Antena 3.

Certificatul de cazier judiciar al Liei Olguța Vasilescu a fost emis pe 10 ianuarie 2019 de Inspectoratul de Politie al judetului Dolj, iar certificatul de cazier judiciar al lui Mircea Drăghici a fost emis tot pe 10 ianuarie 2019 de Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

„Solicitantul nu este înscris în cazierul judiciar”, scrie în certificate.

Secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, a spus joi că „probabil” Executivul va trimite cazierele la Palatul Cotroceni.

Președintele Klaus Iohannis i-a trimis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă în care motivează refuzul de numire în funcțiile de viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice a doamnei Lia-Olguța Vasilescu, respectiv de numire în funcția de ministru al transporturilor a domnului Mircea-Gheorghe Drăghici.

Documentele prezentate de Antena 3:

1. Certificatul Liei Olguța Vasilescu

2. Certificatul lui Mircea Drăghici

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img