vineri, 19 aprilie, 2024

Au aparut primele reactii, dupa ce Lidia Buble a facut anuntul despre despartire! A fost luata la rost si si-a pierdut cumpatul! Ce replici le-a dat celor care au criticat-o

Distribuie:

Publicat:

Ce a aparut pe pagina de socializare a Lidiei Buble dupa ce s-a spus ca nu mai formeaza un cuplu cu Razvan. Dialogul dintre artista si unul dintre prietenii virtauali a starnit amuzamentul tuturor.

Atitudinea de zilele acestea a Lidiei Buble a starnit reactii neasteptate si toata lumea crede ca este la un pas de a se desparti de iubitul ei. Un fan mai indraznet i-a spus-o direct. “Chiar daca te-ai despartit de Razvan era frumos sa scrii ceva aici de urai pentru ziua de ieri ….nu ?!”, este unul dintre comentariile de pe Facebook.

Lidia Buble a intrat in joc si a comentat imediat. “Iar ne-am despartit si noi nu stim?”,  a spus artista.

Fanul carcotas a continuat. “nu draga , doar am presupus ….avand in vedere indiferenta ta fata de ziua de ieri….atat.  Iar daca nu v-ati despartit e clar ca nu mai e flacara care a fost ??” Lidia Buble s-a enervat si i-a dat un sfat prietenului virtual. “Esti foarte haios…pune capul pe perna si dormi linistit, ca noi suntem foarte bine? te pup si iti doresc o zi frumoasa ”. Recent, Lidia Buble a facut anuntul despre relatia profesionala dintre ea si muzicianul Adi Sina, cu care a colaborat indeaproape, pe pagina sa de pe o retea de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img