sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au fost arestati cei doi frati din comuna vasluiana Rafaila care si-au batut un consatean

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Negrești au reţinut doi frați, din comuna Rafaila, județul Vaslui, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au probat activitatea infracțională a doi bărbați în vârstă de 25 și 34 de ani, din localitatea Rafaila, comuna Rafaila, bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii negreșteni au stabilit că, în data de 6 iunie, ora 15.00, în localitatea Rafaila, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict anterior, bărbații bănuiți de comiterea infracțiunilor ar fi pătruns, fără drept, în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 36 de ani din Rafaila, unde l-ar fi agresat pe acesta, lovindu-l cu obiecte contondente în zona corpului și a capului.

             Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 7-8 zile îngrijiri medicale pentru vindecare.

În data de 7 iunie a.c., ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat față de bărbații cercetați măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, cu propunerea dispunerii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbaților.      

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img