joi, 28 martie, 2024

„Au fost favorizati si…” A inceput scandalul dupa ce Fodor si Bontea au castigat Asia Express! Ce ACUZATII se aduc

Distribuie:

Publicat:

Competitia Asia Express a luat sfarsit, iar castigatorii au fost desemnati, insa a inceput sa curga un val de acuzatii la adresa Antena 1.

Razvan Fodor si Sorin Bontea au castigat al treilea sezon Asia Express, dupa o finala care a tinut o tara intreaga cu sufletul la gura. Bontea si Fodor s-au dovedit a fi echipa cea mai buna si au ajuns la Gina cu 20 de minute inaintea lui Speak si a Stefaniei, asa cum celebrul chef a declarat aseara, in cadrul unei emisiuni tv.

Speak si Stefania au fost extrem de dezamagiti atunci cand au ajuns la punctul final si au observat ca Bontea si Fodor primisera deja marele premiu, iar bruneta a inceput sa planga. Sorin si Razvan i-au incurajat pe prietenii lor, descoperiti in timpul competitiei, si lucrurile pareau sa fie cum nu se poate mai linistite.

Dupa ce s-a terminat difuzarea emisiunii, atat Speak, cat si Stefania au facut declaratii in care a spus ca se considera castigatori si ca premiul cel mai mare e ca se au unul pe altul. Pe langa asta, Stefania are acum si un inel de logodna pe deget, iar cat de curand, dupa ridicarea starii de urgenta, va deveni sotia lui Speak.

Iata ca lucrurile nu s-au oprit aici si un adevarat scandal a izbucnit! Sezonul 3 al Asia Express a avut cele mai mari audiente din toate sezoanele realizate pana acum, iar retelele de socializare au fost pline de postari legate de emisiune. Fanii au comentat intr-un ritm alert la fiecare poza pe care au vazut-o cu preferatii lor si fiecare subiect legat de concurentii Asia Express a ajuns viral.

Desi ambele echipe ajunse in finala pareau sa fie la fel de indragite, iata ca dupa aflarea castigatorilor, a pornit un adevarat razboi indreptat catre echipa Razvan si Sorin si trustul Antena 1.

Pe pagina de Facebook a lui Speak, la fotografiile postate din marea finala, exista numeroase comentarii care acuza ca finala nu s-a desfasurat corect, ca Speak si Stefania au fost defavorizati si ca Antena 1 a facut cartile in asa fel incat sa ii scoata castigatori pe Bontea si Fodor.

„Ati fost minunati! Reactoarele au fost favorizate sa vazut din filmari”, „meritau penalizari de multe ori, dar s-a trecut peste, facatura pentru Bontea si Fodor”, „Voi sunteti castigatori. Din pacate Razvan si Sorin au fost ajutati.” „Au fost favorizati mereu,voua v a dat camera 900 si cv si lor 700 ,si la indiciile alea ,voua v a dat caligrafie si lor le a dat maestrul mi ai creveti pe care il vedeai de la o posta,in fine,s a vazut ca pe ei i au vrut castigatori, gina nu mai putea cand ii vedea mereu,cand vedea pe altii inainte nu era chiar asa fericita,si cand au fost eliminati ada si catalin, ea era fericita ca nu au iesit fodorii”, sunt doar cateva dintre comentariile care acuza Antena 1 ca a favorizat echipa castigatoare.

Pana la acest moment, niciuna dintre partile implicate nu a comentat asupra acestui aspect, insa astfel de nemultumiri la nivelul fanilor au existat de fiecare data la un concurs televizat, cand echipa preferata a pierdut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img