miercuri, 24 aprilie, 2024

Au iesit la iveala amanunte cutremuratoare despre cei doi romani ucisi cu brutalitate in Italia! S-a aflat cine sunt criminalii

Distribuie:

Publicat:

Doi tineri romani, care lucrau ca pastori si aveau in grija peste 500 de oi, in Italia, au fost ucisi cu bestialitate in urma cu cateva zile, iar politia stie cine sunt autorii oribilei crime.

Potrivit site-ului torino.repubblica.it, o lupta intre ciobani pentru locul in care pasteau oile, in apropiere de Chivasso, este motivul halucinant al acestui dublu asasinat. “Victimele sunt doi ciobani romani care lucrau pentru un crescator de animale din Venaria. Ucigasii, alti doi pastori, au orele numarate: un martor i-a vazut fugind intr-o masina”, scrie sursa citata.

Doru Olaru si Costel Calinciuc lucrau ca pastori si aveau in grija peste 500 de oi, la o inaltime de 2.700 metri, in zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino. Cei doi au fost ucisi cu bestialitate, ei fiind gasiti cu capetele sparte.

Mai intai, criminalii au dat foc rulotei si l-au omorat pe Doru Constantin Olaru in mijlocul turmei de oi.

Apoi l-au vanat pe Costel Calinciuc pe camp pe care l-au omorat la circa 500 de metri distanta de Doru Olaru. Amandoi au fost ucisi cu lovituri violente aplicate cu un baston sau un obiect asemanator la nivelul capului.

Ciro Andretta, un batran care locuieste in apropierea locului unde s-au petrecut oribilele fapte, a povestit pentru La Stampa ceea ce a auzit in noaptea de luni spre marti, dupa miezul noptii.

„Nu le-am vazut, dar cred ca au fost doua sau trei (masini – n.r.). Am crezut ca sunt cuplurile care se retrag in zona pentru a avea intimitate. Dar doua sau trei care pornesc in graba cu scartait de cauciucuri e imposibil”, a declarat batranul italian.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img