joi, 28 martie, 2024

Au inceput lucrarile! O noua autostrada apare in Romania

Distribuie:

Publicat:

Au început lucrările la o nouă autostradă! A început construcţia tronsonului Râşnov – Cristian, parte din Autostrada Bucureşti – Braşov (A3), conform pasionaţilor de infrastructură.

Primii kilometri de autostradă din judeţul Braşov ar trebui finalizaţi în primăvara anului viitor, conform estimărilor oficiale, informează economica.net.

„Cred că au apărut primii ţăruşi pe Cristian – Râşnov”, a scris, marţi, Narctindra, membru al forumului Asociaţiei Pro Infrastructură (API). În replică, alt membru al forumului a scris „să nu ne tragă în ţeapă în ţăruşii ăia”.

Miercuri, primul utilizator a revenit cu mesaje prin care a confirmat că a început lucrul la autostrada A3, tronsonul Râşnov – Cristian.

„În locul unde se marca aseară, la Râşnov – Cristian, au apărut utilaje, acolo se fac decopertări. Se cară foarte mult pâmânt cu vreo trei basculante. Un grader face ceva decopertări, dar par izolate. Sunt ţăruşi de marcaj pe vreo 500m lungime pe trei rânduri, ca şi când se semnalizează axul autostrăzii”, mai afirmă membrul forumului API.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, este aşteptat să inaugureze oficial deschiderea acestui şantier pe 20 de mai.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avizat pe 11 martie 2019 proiectul tehnic pentru construirea lotului Râşnov – Cristian/Braşov.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img