News Flash:

Au inceput sa se „MISTE” lucrurile pe piata constructorilor vasluieni

16 Martie 2015
2001 Vizualizari | 0 Comentarii
La inceputul anului 2015, primaria Vaslui a eliberat un numar de 37 de certificate de urbanism, semn ca piata constructorilor vasluieni incepe sa renasca dupa criza. Cele mai multe certificate au fost eliberate in luna februarie, aproximativ 20.

In total, in anul 2014, au fost eliberate 434 de certificare de urbanism de catre Directia Teritoriului si Dezvoltare Urbana.

 „Potrivit Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, Certificatul de urbanism este actul de informare emis de administratia publica locala (presedintii consiliilor judetene, primarii municipiilor, ai oraselor sau comunelor) prin care: face cunoscute solicitantului elementele privind regimul juridic, economic si tehnic al terenurilor si constructiilor existente la data solicitarii; stabileste cerintele urbanistice care urmeaza sa fie indeplinite in functie de specificul amplasamentului, precum si lista cuprinzand avizele si acordurile legale, necesare in vederea autorizarii”, a spus Geanina Tofan, purtator de cuvant la Primaria Vaslui.

primaria vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035935 (s)