sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Au protestat si la Barlad ! Angajatii de la Spitalul barladean au iesit in strada- FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 7 mai, peste 400 de unitati sanitare si peste 60 de institutii de asistenta sociala din toata tara s-au mobilizat exemplar, aratand inca o data guvernantilor ca sindicalistii de la SANITAS, sunt uniti si nu pot fi dezbinati de o lege a salarizarii proasta si aplicata discriminator!

Astazi, reprezentantii din sistemul public de Sanatate si Asistenta sociala au intrerupt activitatea pentru (doar) doua ore, respectand, prevederile legale de asigurare a continuitatii activitatii medicale, pentru a le arata guvernantilor ca sunt  foarte aproape de greva generala!

Si la Barlad angajatii Spitalului de Urgenta “ Elena Beldiman” au facut front comun cu ceilalti colegi din toata tara si au iesit la proteste. Acestia sunt nemultumiti de noua lege a salarizarii . Conform unui comunicat oficial primit de la SANITAS, acestia le cer “ guvernantilor sa aprecieze la dimensiunea reala protestul de astazi al angajatilor din cele doua sectoare de activitate si sa puna in aplicare imediata acele solutii care rezolva criza din sistem! Suntem constienti de efectele unei greve generale, in primul rand pentru beneficiarii de servicii medicale si sociale; nu ne dorim sa ajungem la o astfel de forma de protest, dar suntem pregatiti sa ne-o asumam, daca negocierile cu partea guvernamentala nu vor avea rezultatul scontat!”se arata in comunicatul sindicalistilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img