vineri, 29 martie, 2024

Au ramas orfani acum 4 ani, iar bunicii i-au crescut in case separate! Povestea emotionanta a copiilor

Distribuie:

Publicat:

Emisiunea „Visuri la Cheie” a difuzat  povestea emotionanta a trei copii orfani din satul Ostrovu, judetul Prahova. Echipa de constructori a renovat casa care a fost mistuita in urma unui incendiu.

„Visuri la Cheie” le-a oferit fratilor Rotaru o casa noua
Echipa de constructori a emisiunii „Visuri la Cheie” a ajuns in satul Ostrovu din judetul Prahova si a renovat casa celor trei frati Rotaru. Theodor, David si Natalia Rotaru si-au pierdut parintii intr-un incendiu care le-a mistuit casa in urma cu patru ani. In momentul exploziei familia Rotaru se afla in casa, Georgiana si Bogdan Rotaru, parintii celor trei copii au ramas captivi, iar baiatul cel mare a reusit sa iasa suferind arsuri usoare.

Theodor si David au trecut dupa tragedie in grija bunicilor din partea tatalui, in timp ce Natalia a ajuns la bunica materna. Echipa emisiunii a renovat complet casa in care cei trei copii au locuit alaturi de parinti, iar acum toti cei sase membrii pot locui impreuna. „Visuri la Cheie” a renovat inclusiv beciul casei si a construit acolo o bucatarie complet mobilata si un living cu lumina naturala.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img