vineri, 29 martie, 2024

Au trecut cu caruta peste deal si au provocat un scandal monstru la Gugesti, comuna Botesti

Distribuie:

Publicat:

Politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Husi au probat activitatea infractionala a cinci barbati din Popesti, comuna Miclesti, judetul Vaslui, banuiti de comiterea infractiunilor de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si distrugere.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca, in ziua de 21 iunie a.c., ora 17:30, in zona unui spatiu comercial aflat in satul Gugesti, comuna Botesti, judetul Vaslui, cinci persoane cu varste intre 16 si 28 de ani, deplasate cu o caruta de pe raza localitatii de domiciliu, au provocat un scandal. Acestia au adresat cuvinte jignitoare si au provocat persoanele aflate pe terasa unui local de alimentatie publica, ulterior procedand la agresarea unui numar de 4 persoane (o femeie si 3 barbati) si distrugerea mai multor bunuri.

Ca urmare a agresiunii, unele dintre victime au suferit vatamari corporale care vor necesita 28-30 zile, 2-3 zile, respectiv 1-2 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

 In urma probatoriului administrat, politistii au retinut barbatii banuiti de comiterea infractiunilor pentru o perioada de 24 ore, iar in cursul zilei de vineri, acestia au fost prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Husi care a dispus masura preventiva a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img