marți, 16 aprilie, 2024

Au vazut ca vecinul lor sapa ditamai groapa in curtea lui si au intrat la banuieli. La inceput nu intelegeau ce vrea sa faca, dar cand au vazut rezultatul final si-au ros unghiile de invidie! E genial ce si-a facut omul acolo

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Statele Unite si-a uimit vecinii dupa ce a realizat un proiect personal care, la prima vedere, parea a fi imposibil. Omul a vrut sa isi transformea curtea din spatele casei, care nu arata tocmai bine, intr-o oaza de verdeata si relaxare. Si cum ai putea face mai bine acest lucru decat prin instalarea unei piscine?

Zis si facut, el a desenat planurile pe hartie, dupa care a inceput sa le puna in practica. A sapat o groapa foarte mare in pamant, iar dupa ce a nivelat solul a instalat tevi de apa si o pompa de mare putere. Dupa ce a montat si intaritura, a adus o betoniera si a betonat totul cu ciment, pe care l-a sculptat ca si cum totul ar fi fost facut din pietre. Barbatul a facut chiar si o mini pestera. La final a umplut piscina cu apa, iar distractia a inceput.


Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img