News Flash:

Au venit din comunele Valeni si Muntenii de Sus cu scandal in municipiul Vaslui.

6 Aprilie 2014
5579 Vizualizari | 2 Comentarii
Politistii vasluieni au intocmit dosar penal persoanelor care au participat la un scandal in seara de vineri 4 martie, pe strada Calugareni, din municipiul Vaslui. Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca mai multi tineri din comunele Valeni si Muntenii de Sus au ajuns in seara de vineri pe strada Calugareni. Doi dintre ei au intrat fara drept intr-o locuinta, au spart doua geamuri, iar altul a distrus o portiune de aproximativ 2 m din gardul unui alt imobil. Doua persoane au suferit leziuni, insa nu a fost necesara transportarea la o unitate medicala. Acestea au afirmat ca nu doresc sa formuleze plangere pentru infractiunea de lovire sau alte violente.

Conflictul dintre tineri si proprietarii imobilului a fost generat de o altercatie care a avut loc in aceeasi zi, intre C. Emanuel, de 18 ani, din comuna Valeni si N.Octavian, de 16 ani, din municipiul Vaslui. Cei doi au avut o discutie in contradictoriu si s-au lovit reciproc. Cu privire la acest incident, politistii au intocmit dosar penal in care efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

    Politistii au identificat persoanele care au participat la scandalul din seara de 4.04.2014 si au audiat pana in prezent 12 tineri din comune Valeni si Muntenii de Sus, care au varste cuprinse intre 16 si 20 ani. In sarcina acestora s-a retinut comiterea infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice.

    De asemenea, politistii efectueaza cercetari si sub aspectul savarsirii infractiunilor de violare de domiciliu, distrugere si amenintare.

    La activitatile de cercetare, dar si de prevenire a altor violente au participat si politisti ai Biroului de Ordine Publica, Sectiei de Politie Rurala 2 Vaslui si Serviciului pentru Actiuni Speciale.

vaslui valeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Anonim  | #196
bine valeni si munteni!!
iuly  | #200
Wa aveti doua gratare de vere de la mine
Adauga comentariu

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1085 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038057 (s)