vineri, 29 martie, 2024

Audi cu I.T.P. fals depistat de polițiștii de frontieră hușeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unei bărbat cu cetățenie română și R.Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un document fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

În data de 19 februarie, în jurul orei 18.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, P.I., cu cetățenie română și R.Moldova, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în județul Bacău.

„Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea dovezii efectuării inspecţiei tehnice periodice prezentată la control pentru autoturismul în cauză, colegii noştri au procedat la efectuarea de verificări specifice, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals. „ declara Irina Mirica din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, P.I. a declarat că a achiziționat autoturismul la începutul acestui an, în momentul cumpărării primind și documentele aferente acestuia. Acesta a mai declarat că nu a adus nicio modificare documentului în cauză și că nu are cunoștință că acesta este fals sau falsificat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img