joi, 25 aprilie, 2024

Audio. Atenție, Marcel Vela! Inregistrarea care zguduie MAI-ul: Promovări pe pile și amantlacuri în Ministerul de Interne

Distribuie:

Publicat:

O înregistrare-bombă dinamitează Ministerul Afacerilor Interne, în fruntea căruia se află Marcel Vela.

Înregistrarea pe care v-o prezentăm în acest articol ar trebui să-l activeze pe ministrul Marcel Vela, care ar trebui să înceapă negreșit o anchetă internă la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF).

Concret, doi dintre oamenii de încredere ai chestorului Ioan Buda, fost șef al Poliției Române, în prezent la butoanele IGPF, se ceartă din cauza modului în care au loc promovările în cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, informează Național.

Mai exact, comisarul-șef Aurelian Miu îi reproșează șefului Serviciului Control al Poliției de Frontieră, comisarul-șef Sîrbu Mihnea, că și-a pus presupusa amantă într-o funcție-cheie.

Mai mult, el îl acuză pe Mihnea, printre altele, de promovări „înainte de rând” și deplasări în interes de serviciu doar pentru a-și întâlni amantele.

În mod surprinzător, șeful Serviciului Control din cadrul IGPF îi răspunde supus și îi promite că va îndrepta lucrurile.

„(…) comisarul șef Aurelian Miu, cel care a mai ”zguduit” o dată sistemul și opinia publică după ce am publicat imaginea scenei halucinante a îngenuncherii la propriu în fața lui Gelu Oltean, Ioan Buda și alți mahări din MAI face din nou ravagii, de această dată asumându-și rolul de acuzator. Și reproșîndu-i cu nume, prenume și toate datele necesare identificării comisarului șef Sîrbu Mihnea o serie nesfârșită de ”fapte” comise după preluarea de către acesta a funcției de șef Serviciu Control al Poliției de Frontieră!

Iar cum Sîrbu Mihnea nu doar că nu îl contrazice pe Aurelian Miu, dar cu un ton ”plângăcios” se tot angajează în nenumărate rânduri ”să îndrepte lucrurile”, pentru ca acesta să nu îl mai informeze pe ”domnul Buda” sau ”șeful mare” este clar că își asumă implicit multe din incriminările aduse. Printre care promovări ”înainte de rând”, deplasări în interes de serviciu doar pentru a-și întâlni amantele și tot așa… Astfel că procurorii anticorupție s-au ales deja, la început de an, cu un dosar beton! Separat însă de acțiunea procurorilor anticorupție, poate ar trebui ca ministrul Vela să declanșeze la rândul său, de urgență, propria anchetă internă. Mai ales că deja amenințările mafiote dintre oamenii lui Buda gen ”ia-o ca o amenințare, ca ce vrei tu, dar vezi că te fac”, ”o să plătești”, ”să vezi cu ce serie de controale te trezești pe cap”, ”i-am trimis mesaj lu șefu mare”, ”ști că domnu Buda are încredere totală în mine” sunt de acum publice… Iar pentru a nu lăsa loc de niciun dubiu, poate bine ar fi ca primul pas pe care conducerea Ministerului de Interne ar trebui să îl facă în ”amorsarea” controlată a acestui nou scandal care zguduie Poliția de Frontieră să îl reprezinte expertizarea înregistrării intrate în posesia noastră de către ”tehnicienii” Direcției Generale de Protecție Internă. Barem ca să spună de la bun început băieții de la ”Doi ș’un sfert” dacă sunt sau nu vocile celor doi! Și dacă astfel actualul șef de Serviciu Control din cadrul IGPFR acceptă să fie umilit în ultimul hal, neîndrăznind să protesteze, ci doar cerând ”un pic de încredere ca să îndrepte lucrurile”… Deși acuzele care i se aduc în față sunt de cea mai înaltă gravitate!”, scrie sursa citată.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img