miercuri, 24 aprilie, 2024

Auras June, integralist in amicalul cu Polonia

Distribuie:

Publicat:

Reprezentativa U16, antrenata de Sorin Colceag, a reusit sa invinga selectionata similara a Poloniei, intr-un meci de pregatire disputat la Centrul National de Fotbal de la Buftea.

Tricolorii au inceput foarte bine partida si au deschis scorul in minutul 11, dupa o actiune frumoasa fructificata de Raul Steau, fotbalist care se pregateste la Centrul de Excelenta de la Deva si care apartine de clubul Viitorul Cluj. La pauza, avantajul Romaniei putea fi mai mare, dar sutul lui Alex Dumitru s-a dus putin pe deasupra portii, iar lobul lui Dumitrescu a trecut putin alaturi.

Repriza a doua a inceput la fel de bine pentru jucatorii nostri, iar Steau a reusit sa marcheze din nou, de data aceasta de la 11 metri, dintr-un penalty pe care tot el l-a obtinut. Tabela nu s-a mai modificat pana la final, desi Toma a avut o buna ocazie de a inscrie.

Din selectionata Romaniei au facut parte si vasluienii Auras June si Marcel Chiorean, de la Sporting Juniorul. Primul a fost integralist, iar cel de-al doilea a evoluat in ultimele zece minute.
Cele doua formatii se vor intalni din nou joi, 25 mai, tot la Buftea, de la ora 18.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img