miercuri, 17 aprilie, 2024

Auto Driver Iasi, castigatoarea Winter Cup Vaslui

Distribuie:

Publicat:

S-a tras cortina peste cea mai tare competitie de fotbal in sala din zona Moldovei. Peste 40 de participante s-au luptat pentru marele trofeu la Winter Cup, competitie organizata de Asociatia Judeteana de Fotbal (AJF), cu sprijinul Federatiei Romane de Fotbal, al Primariei Vaslui, Directiei Judetene de Sport si Tineret, precum si al Federatiei Romane de Minifotbal.

Turneul Open s-a bucurat de cea mai larga participare, unde 28 de echipe s-au duelat pentru marele trofeu. La final, campioana a fost Auto Driver Iasi, care a castigat finala cu UTI Magic Sport Iasi, scor 2-1.

Vasluiul se lauda cu Victoria Morandi, care a oferit meciul zilei, in finala mica, pierzand dramatic, scor 3-4, in fata echipei Kapri Roman.

Echipa coordonata de Daniel Mosneagu si-a pastrat trofeul la Old-Boys, dupa ce a trecut de Spartanii, scor 4-3, golul victoriei fiind marcat in ultimul minut de joc.
La Under 19, cea mai buna echipa a fost OS LER, formatie care a trecut in finala mare de Sport4 Children Foundation, scor 4-2.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img