marți, 19 martie, 2024

„Autobuzul din Carpati” – traseul unui rugbist de aur

Distribuie:

Publicat:

In pragul implinirii unei varste rotunde, barladeanul Ovidiu Tonita (35 ani) are sanse reale sa egaleze recordul mondial inregistrat de samoanul Brian Lima, singurul rugbist din lume care a avut cinci participari la Cupa Mondiala de Rugby

 Barladeanul Ovidiu Tonita (35 ani), cel mai titrat rugbist roman, are in palmares patru participari la Cupa Mondiala de Rugby si un titlu de campion in Franta. Acum, sportivul face parte din lotul largit de pregatire pentru Mondialele din 2015 alaturi de alti zeci de rugbisti romani. Daca va fi selectat in echipa nationala, va egala recordul lui Brian Lima (Samoa), singurul rugbist din lume care a avut cinci participari la editii diferite.

 „E un vis extraordinar. Sunt mandru cand ma gandesc la o a cincea participare la Cupa Mondiala. O voi face si toata lumea va fi multumita. Si francezii sunt mandri de mine, avand un jucator prezent la cinci editii ale Cupei Mondiale. Pe unde am fost, la Perpignan, la Aix, toti se bucura pentru mine”, a spus Ovidiu Tonita, pentru TVR, inainte sa intre in stagiul de pregatire.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img