sâmbătă, 20 aprilie, 2024

AUTOCAMION burdusit cu tigarete de contrabanda la VAMA ALBITA

Distribuie:

Publicat:

Marti,2 februarie, in intervalul orar 12.00 – 14.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi au desfasurat o actiune punctuala pe linia combaterii contrabandei cu tigari in P.T.F. Albita.

In cadrul actiunii desfasurate, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra unui ansamblu de vehicule prezentat la controlul de frontiera pe sensul de intrare in tara, format dintr-un autocamion si o remorca, ambele inmatriculate in R. Moldova, condus de cetateanul roman Vladimir B., in varsta de 50 de ani. Conform documentelor de insotire a marfii, acesta transporta incaltaminte din R. Moldova pentru o societate comerciala din Italia.

Pe timpul controlului efectuat, echipa comuna formata din politisti de frontiera si lucratori vamali a descoperit ascunse in capitonajul cabinei autocamionului, in scopul sustragerii de la control, 10.000 tigarete, de diferite marci, de provenienta R. Moldova.

Fata de cele constatate, soferul autocamionului a declarat ca achizitionase tigarile in vederea obtinerii unui profit din revanzarea lor pe teritoriul Italiei.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura confiscarii tigaretelor in valoare totala de 2.500 lei si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 7.000 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img