vineri, 29 martie, 2024

Autocamion cautat in Austria, oprit in P.T.F. Albita – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat la controlul de frontiera si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autocamion marca Man, care figureaza in bazele de date ca fiind cautat  de autoritatile din Austria.

In ziua de 12 mai, in jurul orei 16.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova., in varsta de 41 de ani, care conducea un autocamion marca Man, an de fabricatie 2013.

"Existand suspiciuni cu privire la documentele de inmatriculare ale autocamionului, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca acesta figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat pentru confiscare, semnalare introdusa de autoritatile din Austria la data de 26.02.2019. "declara Irina Miricapurtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autocamionul in anul 2017, contra sumei de 38.000 de euro si ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este semnalat furat sau implicat in vreun litigiu.

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de  furt, iar autovehiculul, in valoare de  182.400 de lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img