marți, 19 martie, 2024

Autoritățile încurajează telemunca, dar Clotilde Armand desfășoară ‘operațiunea pontajul’: Jumătate dintre angajații PS1 nu își înregistrează prezența la muncă

Distribuie:

Publicat:

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 din București, susține că peste jumătate dintre angajații instituției pe care o conduce nu respectă o obligație de serviciu. Revoltător, 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă, spune primarul.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a comandat un control și a aflat că peste jumătate dintre funcționari nu respectă prevederea.

„Până să ajung la conducerea primăriei unii funcționari publici trăiau cu impresia că sunt într-o continuă vacanță plătită. Adică nu dădeau pe la muncă. Statul la stat. Am solicitat recent un control amănunțit privind prezența și pontajul funcționarilor din Primăria Sectorului 1. Rezultatul este mai mult decât revoltător: 52% din funcționarii primăriei nu își înregistrează prezența la locul de muncă și nu pontează”, a anunțat Clotilde Armand.

Primarul îi amenință pe funcționarii care nu-și fac treaba cu sancțiuni financiare și cu comisia de disciplină.

„La polul opus există și funcționari cinstiți care muncesc peste program și își dedică energia pentru binele comunității. Puțini. Aceștia țin pe umerii lor toți trântorii și angajații pe linie de partid care nu vin la muncă – plătiți regește de cetățeni. Să fie foarte clar: nu suntem casă de binefacere. Ne vom schimba atitudinea radical față de aceștia. Cine nu muncește nu primește niciun leu + comisie de disciplină”, a explicat Armand.

Primăria Sectorului 1 a trecut deja printr-o reorganizare comandată de primarul Armand. Edilul mai anunță că pregătește un alt proiect de reorganizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img