News Flash:

Autoritatile baga spaima in TAXIMETRISTI! Iata metoda INEDITA de care toti soferii de taxi se SPERIE

30 Iulie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
taxi
Autoritatile din Valcea vor sa infiinteze o linie telefonica la care societatile din judet, care efectueaza transport in comun sa poata sesiza fenomenul taximetriei ilegale, iar echipe mixte formate din politisti, jandarmi si angajati din transporturi vor supraveghea rutele importante.

Potrivit reprezentantilor Prefecturii Valcea, in urma discutiilor, prefectul Florian Marin a propus infiintarea unei linii telefonice, la care societatile care efectueaza transport in comun sa poata sesiza fenomenul taximetriei ilegale.

De asemenea, vor fi alcatuite echipe cu reprezentanti ai politiei, jandarmeriei, prefecturii, firmelor de transport si ai administratiei locale, care sa supravegheze transportul pe rutele importante din judet, care sa poata lua masuri acolo unde se efectueaza aceasta activitate ilegala.

„In prima jumatate a lunii august, vor fi transmise de catre societatile de transport persoane si reprezentantii institutiilor ce au legatura cu acest fenomen, propuneri de modificari legislative, care sa fie inaintate parlamentarilor, pentru diminuarea si posibila stopare a acestui fenomen. Totodata s-a convenit ca in prima parte a lunii septembrie, sa se organizeze o noua sedinta, in care sa fie analizate efectele si impactul activitatilor derulate in concordanta cu cele stabilite la aceasta intalnire”, a declarat purtatorul de cuvant al Prefecturii Valcea, Alexandru Concioiu.

Joi, la Prefectura Valcea a avut loc o intalnire pe tema fenomenului taximetriei ilegale din judet, la care au participat reprezentantii politiei, jandarmeriei si ai firmelor de transport care efectueaza aceasta activitate la nivelul judetului, dar si primari si alte persoane cu responsabilitati in domeniu

linie telefonica taximetriei ilegale florian marin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0908 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033539 (s)