miercuri, 24 aprilie, 2024

Autorizatie pentru organizarea de santier a variantei de ocolire a Barladului

Distribuie:

Publicat:

Primarul Municipiului Barlad, av. Dumitru Boros, informeaza ca, recent, a semnat si eliberat autorizatia de construire pentru executarea lucrarilor „Organizare de santier pentru obiectivul „Proiectare si executie varianta de Ocolire a Municipiului Barlad””.

Astfel, dupa finalizarea tuturor celorlalte etape prevazute de lege, documentul eliberat acum de Primaria Municipiului Barlad este ultimul in vederea obtinerii autorizatiei de construire a obiectivului in sine.
„Imediat dupa emiterea avizului de mediu, am semnat si eliberat autorizatia de construire pentru organizarea de santier, care ar fi cam ultimul document necesar pentru inceperea lucrarilor, de la momentul in care se face predarea amplasamentului. Este o veste buna, care vine in momente grele si de care chiar aveam nevoie, intrucat, odata parcurs si acest pas, proiectul poate incepe in perioada imediat urmatoare, asa cum s-a estimat”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Reamintim ca, de la momentul inceperii lucrarilor termenul de executie al acestora este de 22 luni. Lucrarea are 5 ani garantie si, potrivit Contractului „Proiectare si Executie Varianta de Ocolire a Municipiului Barlad”, ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L. a castigat licitatia pentru constructia obiectivului cu pretul de 132.050.652,68 lei, fara TVA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img