joi, 18 aprilie, 2024

Autorul accidentului de pe partia din Sinaia a fost identificat: Unde a fost prins barbatul care l-a ranit pe copilul de 10 ani

Distribuie:

Publicat:

Un copil de 10 ani, care se afla la schi, a fost rănit, joi, pe o pârtie din Masivul Bucegi, în Sinaia, de un alt schior. Incidentul s-a petrecut la Cota 2000, potrivit Mediafax.

„Copilul a fost lovit de un schior, din spate. Nu l-a văzut, a fost din greșeală lovit. Era suspect de traumatisme, inclusiv la coloană, și a fost solicitat elicopterul SMURD”, a spus Nae Cojanu, șeful Salvamont Sinaia.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au transmis că au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliția stațiunii Sinaia a fost sesizată de un lucrător Salvamont Prahova cu privire la faptul că un copil s-a accidentat la schi, pe pârtia Variantă din masivul Bucegi. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că un minor în vârstă de 10 ani care schia însoțit de tatăl său, ar fi fost accidentat în mod neintenționat, de o persoană de sex masculin care schia în spatele acestuia. Persoana în cauză s-ar fi oprit să se intereseze de starea minorului. La momentul sosirii polițiștilor la locul accidentului schiorul nu mai era prezent, identitatea acestuia nefiind stabilită”, anunțau reprezentanții IPJ Prahova.

Ulterior, aceștia au transmis că bărbatul implicat în incident a fost identificat.

„În urma activităților desfășurate de polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Sinaia, schiorul care a accidentat minorul de 10 ani, a fost identificat. Acesta este un tânăr de 23 de ani, din Sinaia. În cauză cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis joi seara Poliția Prahova.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img