marți, 23 aprilie, 2024

Autospeciala noua in dotarea I.S.U. Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Inspectoratul pentru situatii de urgenta ”Podul Inalt” al judetului Vaslui a primit in dotare o noua autospeciala pentru descarcerare. Autospeciala Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI, a fost achizitionata printr-un proiect cofinantat din Fondul de coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare, perioada 2014 – 2020. Autospeciala pentru descarcerare va interveni la eventualele accidente rutiere produse in zona de competenta a Detasamentului de pompieri Barlad, care include si aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

O noua autospeciala pentru descarcerare a intrat in dotarea Inspectoratului pentru situatii de urgenta ”Podul Inalt” al judetului Vaslui. Autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter, model 519 CDI a fost achizitionata printr-un proiect cofinantat din Fondul de coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare, perioada 2014 – 2020. Astazi, autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter 519 CDI, este adusa la Detasamentul de Pompieri Barlad, pentru a asigura interventii prompte si sigure in raionul de interventie al subunitatii. De altfel, autospeciala pentru descarcerare va interveni la eventualele accidente rutiere produse in zona de competenta a Detasamentului de pompieri Barlad, care include si aproximativ 55 kilometri din Drumul European 581.

Autospeciala pentru descarcerare Mercedes Benz Sprinter este dotata cu echipamente pentru taiere, departare, tractiune – actionate atat hidraulic, cat si electric – precum si cu blocuri de stabilizare, echipamente pentru iluminat, echipamente medicale, echipamente de protectie a personalului, echipamente de comunicatii, echipamente pneumatice tip perna, defibrillator, diverse alte accesorii. De asemenea, autospeciala are si un echipament de inalta presiune pentru stingerea eventualelor incendii izbucnite la autoturisme, in urma accidentelor rutiere.

Autospeciala pentru descarcerare va fi incadrata cu trei subofiteri, acestia fiind deja instruiti in perioada 14 – 16 iulie 2020 despre cum trebuie sa actioneze toate echipamentele din dotare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img