News Flash:

AUTOSPECIALE NOI AU INTRAT IN DOTAREA I.P.J. VASLUI-FOTO

11 Noiembrie 2015
2563 Vizualizari | 0 Comentarii
Sase  autoturisme Volkswagen Polo au fost repartizate politistilor vasluieni, pentru a fi folosite in misiunile rutiere, desfasurate pentru siguranta participantilor la trafic.

La nivelul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, sase autospeciale Volkswagen Polo, achizitionate in baza programului de innoire a parcului auto al Ministerul Afacerilor Interne, au intrat in dotarea politiei rutiere.

Autospecialele nou intrate in dotarea I.P.J. Vaslui sunt prevazute cu sisteme de avertizare optico – acustice destinate activitatilor de politie rutiera si vor contribui la salvarea de vieti, cresterea sigurantei rutiere si la o mai buna monitorizare si fluidizare a traficului rutier.

De asemenea, au fost prevazute sumele de bani necesare pentru montarea sistemelor de avertizare optico-acustice pe autospecialele intrate in dotarea I.P.J Vaslui in cursul anului 2015 si distribuite structurilor de ordine publica.

Intregul efort de imbunatatire a mobilitatii Politiei Romane are ca beneficiar final cetatenii, astfel incat intreaga comunitate sa beneficieze de un serviciu politienesc de calitate.

Info:

Programul de innoire a parcului auto, initiat de Ministerul Afacerilor Interne a debutat in 2014, cand Politia Romana a fost dotata cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la inceputul anului 2015, i-au fost repartizate inca 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative si celor de ordine publica.

Galerie Foto

unnamed-1
politistilor vasluieni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0912 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025990 (s)