vineri, 29 martie, 2024

Autotren plin cu floarea soarelui, rasturnat la Cretesti-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un autotren incarcat cu seminte de floarea soarelui s-a rasturnat in urma cu cateva momente pe raza comunei vasluiene Cretesti. Potrivit primelor informatii, s-a stabilit ca soferul autotrenului, un tanar de 21 ani, din Braila, la iesirea dintr-o curba si in conditiile unui carosabil umed, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, rasturnandu-se pe partea carosabila.

Soferul mastodontului incarcat cu tone de floarea soarelui a primit ingrijiri medicale de la un echipaj SMURD.La fata locului au mai ajuns un echipaj de la Sectia de Pompieri Husi cat si un echipaj al Politiei Rutiere Husi.

Autovehiculele usoare care circula spre/dinspre Husi fiind dirijate pe ruta ocolitoare, prin localitatea Cretesti. In cazul autovehiculelor de mare tonaj, circulatia este blocata.

”La fata locului se fac cercetari pentru a se stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul, iar politistii rutieri dirijeaza traficul. “a precizat Mihaela Straub, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui.

VOM REVENI CU DETALII.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img