sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Autoturism acroșat de tren in proximitatea Gării vasluiene din Rosiesti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Luni, 26 Septembrie, in jurul prânzului, pompierii vasluieni au fost sesizați prin numărul unic de urgentă 112, cu privire la producerea unui accident rutier pe drumul județean DJ 244A, în proximitatea localității Gara Roșiești, comuna Roșiești, județul Vaslui, la o trecere la nivel cu calea ferată, dublă, fără bariere.

În accident a fost implicat un autoturism (în care se aflau două persoane) și trenul InterRegio nr. 1661, care circula pe ruta București Nord  – Iași. 

Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD (TIM și EPA) și echipaje specializate. 

La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism grav avariat în urma impactului cu locomotiva trenului IR 1661, persoanele aflate în autovehicul fiind evacuate de către ceilalți participanți la trafic. Niciunul dintre călători nu a necesitat îngrijiri medicale, asemenea și conductorul trenului. 

Cele două victime, două femei cu vârste de 31 și 28 ani au fost evaluate medical, au primit primul ajutor și au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui. 

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img