joi, 28 martie, 2024

Autoturism aflat în atenţia autorităţilor suedeze, descoperit la P.T.F. Oancea

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Oancea au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Mercedes – Benz, care figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare.

În data de 12 iulie, în jurul orei 21.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 44 de ani,  la volanul unui  autoturism marca Mercedes – Benz, înmatriculat în Franța, an de fabricaţie 2017.

 "Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Suedia. " declara cei de la S.T.P.F. Galați

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul din Franța și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este  implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img