vineri, 29 martie, 2024

Autoturism BMW, model X1, cautat in Franta, depistat la P.T.F. Albita-FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita,au intocmit lucrare penala unui tanar din R. Moldova care a fost depistat conducand un autoturism ce figura in bazele de date ca fiind furat din Franta.

Luni,25 august, in P.T.F. Albita, judetul Vaslui, pentru valorificarea unei informatii detinute la nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, politisti de frontiera din cadrul sectorului, insotiti de un tehnician criminalist din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, au organizat si desfasurat o actiune punctuala pe linia prevenirii si combaterii traficului international cu autoturisme furate.

In timpul actiunii desfasurate, in jurul orei 12.00, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Dmitri P., cu cetatenie R. Moldova, in varsta de 29 de ani, conducand un autoturism marca BMW, model X1, de culoare gri, fabricat in anul 2010, inmatriculat in R. Moldova.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, corelate cu rezultatele examinarii criminalistice efectuate asupra autoturismului in cauza, lucratorii nostri au stabilit ca autoturismul marca BMW, model X1, este declarat furat din Franta.

Cu privire la aspectele constatate, Dmitri P. a declarat ca a achizitionat autoturismul in luna decembrie a anului 2014, din Chisinau, R. Moldova, in schimbul sumei de 16.000 euro si ca nu avea cunostinta despre faptul ca autoturismul pe care il conduce este furat.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt, iar autoturismul, in valoare de 70.000 lei, a fost retinut la sediul S.T.P.F. Vaslui in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img