vineri, 29 martie, 2024

Autoturism căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit de polițiștii de frontieră ieșeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca Audi Q5, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. 

 

În data de 18 februarie, în jurul orei 09.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în Norvegia, condus de un cetățean român, în vârstă de 35 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din data de 17 februarie a.c.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul din Norvegia şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 68.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img