joi, 25 aprilie, 2024

Autoturism cautat de autoritatile din Spania, descoperit la P.T.F. Albita -FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care s-a prezentat la controlul de frontiera la volanul unui autoturism marca Toyota Avensis, cautat de autoritatile din Spania.

Joi, 10 august, in jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita, judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra in tara, Sergiu M., cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova, in varsta de 45 de ani, conducand un autoturism marca Toyota Avensis, inmatriculat in Republica Moldova.

 La control, politistii de frontiera au constatat ca autoturismul in cauza figureaza in bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusa de autoritatile din Spania la data de 11.10.2002.

Cu privire la aspectele constatate, Sergiu M. a declarat ca a achizitionat autoturismul in cauza in luna decembrie 2011, din orasul Chisinau, contra sumei de 5.600 euro si nu avea cunostinta despre situatia juridica a acestuia.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tainuire, iar autoturismul, in valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui, pana la finalizarea cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img