miercuri, 24 aprilie, 2024

Autoturism, cu numere de inmatriculare olandeze, radiat din circulatie de autoritatile din Germania, descoperit de politistii de frontiera din P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontirei Albita  efectueaza cercetari cu privire la un barbat cu cetatenie portugheza si R. Moldova care a fost depistat in trafic, conducand un autoturism neinmatriculat.

La sfarsitul saptamanii trecute, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, necesare trecerii frontierei, C.P., cu cetatenie portugheza si R. Moldova, in varsta de 40 de ani, conducand un autoturism marca Nissan NV200, ce avea aplicate numere de inmatriculare specifice autoritatilor olandeze.
„La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, colegii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca acesta este radiat din circulatie de autoritatile din Germania incepand cu data de 23.03.2020.” declara cei de la I.T.P.F Iasi

In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img