joi, 18 aprilie, 2024

Autoturism de lux oprit la frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni efectuează cercetări în privinţa unui bărbat din R.Moldova care intenționa să părăsească teritoriul Uniunii Europene la volanul unui autoturism de lux în valoare de peste 40.000 euro, deși nu deținea acordul proprietarului în acest sens.

La data de 7 martie, în jurul orei 21.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, cetăţeanul din R.Moldova G.I., în vârstă de 26 de ani, care conducea un  autoturism marca Mercedes Benz, model C200D, an de fabricaţie 2021, înmatriculat în Italia, aflat în proprietatea unei firme de închirieri auto.

„ Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului în cauză, colegii noștri au contactat reprezentanții firmei de închirieri, care au confirmat în scris faptul că autoturismul în cauză nu este autorizat să părăsească teritoriul Uniunii Europene. „ declara cei de la S.T.P.F. Vaslui

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  abuz de încredere, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea recuperării de către proprietar.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img