marți, 19 martie, 2024

Autoturism radiat din circulaţie depistat la Iaşi

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iaşi efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a fost depistat la volanul unui autoturism radiat din circulaţie.

În data de  04 martie, în jurul orei 11.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Iaşi – I.T.P.F. Iaşi a oprit pentru control, în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în Italia, condus de un cetățean român în vârstă de 32 de ani.

“Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că autovehiculul figurează în bazele de date italiene ca fiind radiat din circulaţie din data de 21 ianuarie 2021.” declara Minodora Racnea din cadrul I.T.P.F. Iaşi

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img