marți, 23 aprilie, 2024

Autoturism radiat din circulatie, descoperit in P.T.F. Sculeni

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni efectueaza cercetari cu privire la un tanar din Republica Moldova care conducea un autoturism marca SEAT, radiat din circulatie de autoritatile din Lituania.

In data de 07 ianuarie, in jurul orei 15.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Grigore C. din Republica Moldova, in varsta de 22 de ani, conducand un autoturism marca SEAT, inmatriculat in Lituania.

"Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca mijlocul de transport figureaza ca fiind radiat din circulatie de autoritatile din Lituania, din data de 21.09.2017." declara LAZAR DENIS – purtatorul de cuvant din cadrul I.T.P.F. Iasi

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca nu avea cunostinta despre radierea din circulatie a autoturismului de catre autoritati.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img