joi, 28 martie, 2024

Autoturism radiat din circulatie din Elvetia, descoperit in Albita

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au depistat un barbat care conducea un autovehicul radiat din circulatie de catre  autoritatile elvetiene.

In ziua de 9 decembrie, in jurul orei 23.00, in P.T.F.Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru trecerea frontierei,  Sergiu I., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 27 de ani, conducand un autoturism marca Toyota Prius, inmatriculat in Italia.

 “Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca autoturismul a fost radiat din circulatie de autoritatile din Elvetia, iar autorizatia pentru testul de circulatie, prezentata pentru acest autoturism, este valabila doar pe teritoriul Italiei. ” declara Irina Mirica, purtatorul de cuvant din cadrul S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca testeaza autoturismul in cauza si ca nu avea cunostinta despre faptul ca autorizatia pentru testul de circulatie este valabila doar pe teritoriul Italiei.

In cauza se fectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.
S.T.P.F. Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img