vineri, 19 aprilie, 2024

Autoturism semnalat căutat în  Germania,  descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au descoperit în trafic un autoturism marca Ford Focus, an de fabricatie 2021, care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, în data de 05 mai a.c. 

În data de 10 mai a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au oprit pentru control, pe raza municipiului Iaşi, pentru control un autoturism marca Ford Focus, an de fabricatie 2021, care era condus de un ieşean, cetățean român în vârstă de 25 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au condus persoana și autoturismul la sediul instituţiei pentru verificări și stabilirea situației de fapt. În urma verificărilor suplimentare efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Germania, în data de 05 mai a.c.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de 98.914 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, stabilirii întregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img