joi, 28 martie, 2024

Autoturism semnalat furat din Marea Britanie, depistat de polițiștii de frontieră

Distribuie:

Publicat:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Galați au depistat şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Jaguar, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

În data de 21 mai, în jurul orei 13.00, polițiști de frontieră din cadrulSectorului Poliției de Frontieră Galați – I.T.P.F. Iași au depistat pe raza localității Independența, județul Galați, un  autoturism marca Jaguar, an de fabricaţie 2016, ce aparținea unei femei, cetățean român, în vârstă de 41 de ani.

„Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autoturismului în cauză,  colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiindfurat, semnalare introdusă de autoritățile din Marea Britanie. „declara Madalina Carp din cadrul S.T.P.F. Galați

Cu privire la aspectele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat autoturismul în sistem leasing  de la o societate de profil din Marea Britanie și nu a mai achitat ratele aferente.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz de încredere, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 147.800de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img