vineri, 19 aprilie, 2024

Autoturism Tesla cautat de autoritatile din Norvegia, descoperit de politistii de frontiera ieseni – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi au descoperit si indisponibilizat un autoturism, marca TESLA, ce figura ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile din Norvegia.

In data de 31 ianuarie , in jurul orei 14.30, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, politistii de frontiera din cadrul Serviciului Prevenirea si Combaterea Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere – I.T.P.F. Iasi au observat, pe comunicatia Vaslui-Iasi, un autoturism marca TESLA, condus de un cetatean roman, in varsta de 38 de ani.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile din Norvegia, din data de 09 ianuarie a.c.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca a achizitionat autoturismul in luna martie a anului 2019 din Norvegia, prin intermediul unui cetatean roman, si nu stia ca acesta ar fi fost cautat de autoritati.

In cauza, masina in valoare de aproximativ 255.000 de lei a fost indisponibilizata la sediul institutiei, iar politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de tainuire, la finalizare urmand a fi luate masurile legale care se impun.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img