vineri, 29 martie, 2024

Autoturism Toyota RAV4 furat din Italia, descoperit la controlul din VAMA ALBITA – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la controlul de frontiera si indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Toyota RAV4, care figureaza in bazele de date ca fiind furat din Italia.

In ziua de 06 ianuarie, in jurul orei 02.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei, Serghey M., cu cetatenie bulgara si R. Moldova, in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Toyota RAV4,  inmatriculat in Elvetia.

"Existand suspiciuni cu privire la certificatul de inmatriculare prezentat la controlul de frontiera pentru autoturismul in cauza, colegii nostri au efectuat verificari suplimentare, constatand astfel ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodata, in urma activitatilor specifice desfasurate, colegii nostri au mai stabilit faptul ca autoturismul are alta serie de sasiu, decat cea care figureaza in documentele prezentate la control. In cursul zilei de ieri s-a primit, de la autoritatile competente, confirmarea ca  mijlocul de transport condus de Serghey M.  figureaza ca fiind declarat furat de autoritatile din Italia."declara Irina Mirica –  purtator de cuvant al S.T.P.F. Vaslui

Cu privire la aspectele constatate, Serghey M. a declarat ca nu este proprietarul autoturismului, in schimbul sumei de 500 de euro trebuia sa transporte mijlocul de transport din Milano-Italia, in Chisinau-R. Moldova. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunilor de  uz de fals, furt si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, iar autoturismul, in valoare de 138.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img