News Flash:

Autoutilitară furată de un tânăr fără permis de conducere

25 Octombrie 2021
285 Vizualizari | 0 Comentarii
thumbnail 2 jfif

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au descoperit şi indisponibilizat o autoutilitară ce a fost furată de un tânăr care nu deținea permis de conducere. 

În data de 21 octombrie 2021, în jurul orei 05.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași, au depistat în apropierea localității Smârdan – judeţul Brăila, o autoutilitară înmatriculată în România, condusă de cetățeanul român L.A., în vârstă de 19  ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule. Totodată, colegii noștri au constatat că o altă persoană este prorietarul mijlocului de transport.

Cu privire la cele constatate tânărul a declarat că a sustras autoutilitara în cauză de la ferma unde lucra ca zilier și intenționa să ajungă în județul Tulcea pentru a o vinde.

În cauză, autoutilitara în valoare de 22.000 de lei a fost indisponibilizată, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029293 (s)