News Flash:

Avansari in grad la ISU VASLUI-FOTO

2 August 2014
2658 Vizualizari | 0 Comentarii
In fiecare an, in ziua de 1 august, cadrele militare din Ministerul Afacerilor Interne care au indeplinit stagiul minim in grad sunt avansati in gradul urmator. Este si cazul a 35 de cadre din Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui.

       Astfel, patru subofiteri au fost avansati de la plutonier adjutant la gradul de plutonier ajutant sef, douazeci de subofiteri au fost avansati de la plutonier major la plutonier adjutant, zece cadre au fost avansate de la plutonier la plutonier major si un cadru de la sergent major la plutonier. Cadrele avansate desfasoara activitati specifice de interventii operative si functii de sprijin in urmatoarele structuri: doi subofiteri in cadrul inspectoratului, 17 subofiteri in cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, noua subofiteri in cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad si sapte subofiteri in cadrul Sectiei de Pompieri Husi.

"Intr-un cadru festiv cei 35 de subofiteri au fost avansati si felicitati de catre inspectorul sef al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui, colonel Neculai Olaru. In discursul rostit in fata intregului personal adunat pentru a participa la acest moment festiv, col. Neculai Olaru a mentionat ca „in cariera unui militar, pe langa inaintarea in functie, inaintarea in grad este un eveniment foarte important, care ramane in memorie ca un moment de referinta”." a declarat Petru IFTENE, purtator de cuvant al ISU VASLUI

Galerie Foto


1 august podul inalt judetului vaslui patru subofiteri pompieri husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1287 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038262 (s)