vineri, 26 aprilie, 2024

Avantaje pe care le obții dacă îți cumperi o mașină nouă

Distribuie:

Publicat:

Cu siguranță pentru vremurile pe care le trăim, mașina este mai mult o necesitate decât un moft. Fie că dorim să ne deplasăm cât mai confortabil, fie că pur și simplu nu putem apela un altfel de mijloc de transport, autoturismul este un bun pe care mulți dintre români îl au în posesie.

Deși de regulă sunt preferate mașinile second hand atunci când vine vorba de achiziție, cei care au un buget care le permite, își îndreaptă atenția și către mașini noi, abia ieșite de pe poarta fabricii.

Și deși prețul este clar mai mare decât pentru modelele deja rulate, autoturismele noi vin la pachet cu avantaje care nu pot fi egalate.

Poți avea exact dotările pe care le dorești

Dacă îți place un model, pentru mașinile noi ai ocazia să mergi la reprezentanță și să îți alegi exact cum vrei să arate acesta, de la culoare, până la opțiuni în plus. Sigur, prețul va crește pe măsură ce îți dorești lucruri extra, dar la final vei avea mulțumirea că ai exact mașina pe care ți-o dorești. Față de un model standard care are doar geamuri electrice față spre exemplu, poți să adaugi ca acestea să fie electrice și pe spate, poți comanda navigație, încălzire în scaune sau un sistem audio performant.

Ești liniștit că nu vei avea probleme tehnice

O mașină nouă nu vine la pachet cu tot felul de defecte ascunse așa cum se poate întâmpla în cazul unui autoturism second hand. Ai garanția că totul merge perfect din punct de vedere tehnic și înafară de reviziile curente pe care trebuie să le faci, nu vei avea probleme cu mașina câțiva ani. Mai mult, majoritatea producătorilor oferă o garanție de 5-7 ani pentru autoturismele noi, ceea ce înseamnă că în cazul în care aceasta îți va face probleme, nu vei suporta tu costurile.

Trăiești experiența de a fi primul proprietar

Cu siguranță nu există termen de comparație între sentimentul pe care ți-l dă o mașină nou nouță și una deja rulată. Oricât de bine ar arăta și funcționa un autoturism second hand, o mașină nouă este impecabilă: de la strălucirea vopselei din exterior până la componentele perfecte din interior.

Dacă vrei să găsești și tu cât mai curând mașina potrivită pentru tine, informează-te cât mai mult despre modelele care îți plac, de la consum, la rata de depreciere sau anumite probleme tehnice cu care se confruntă în general brandul respectiv. Află părerile șoferilor care conduc deja autoturismul pe care îl vrei și tu, citește cât mai multe review-uri și comentarii.

Pentru a afla prețurile și descrierile tehnice ale mașinii, dar și să găsești efectiv anunțuri de vânzare pentru mașini noi, accesează cu încredere cautimasina.ro. Platforma compilează anunțuri cu vânzări de autoturisme din peste 160 de site-uri de profil și vei avea în același loc toate modelele disponibile spre vânzare din momentul căutării tale. Dincolo de o interfață user-friendly, algoritmii speciali calculează pentru tine diverse aspecte ce țin de depreciere, consum, sisteme de siguranță sau kilometraj. De asemenea, ai o categorie de ”Oferte” în care găsești mașini noi la cele mai avantajoase prețuri.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img