vineri, 19 aprilie, 2024

Aventura teribila traita de doi minori: Au furat o masina plina cu pomeni pentru un parastas si au plecat la drum

Distribuie:

Publicat:

Tinerii au furat autoturismul in care se aflau mai multe bunuri alimentare si nealimantare care trebuiau sa fie folosite pentru o pomenire, dupa care au plecat la drum

Doi minori au trait o aventura teribila weekend-ul trecut. În data de 21 aprilie 2018, în jurul orei 07:40, o echipa a Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul unei misiuni în localitatea de frontiera Cârlig, din judetul Iasi, au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Desi conducatorul auto a redus viteza si a lasat impresia ca va opri, în momentul în care a ajuns în dreptul politistilor de frontiera a accelerat si a demarat în tromba. Oamenii legii au procedat la urmarirea autoturismului, punând în functiune semnalele acustice si luminoase ale autospecialei din dotare, iar dupa aproximativ 700 metri, au reusit oprirea acestuia si au observat doi tineri in autoturism care nu aveau nici macar acte de identitate asupra lor.

Citeste si : 1 aprilie vine cu gaze mai scumpe pentru romani! Cu cat vor plati mai mult

"În urma solicitarii documentelor de identitate si ale vehiculului, politistii au constatat ca persoanele în cauza nu detin documente de identitate si ca sunt minori, fapt pentru care acestea au fost duse, împreuna cu autoturismul în cauza, la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi. În urma verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca minorii sunt domiciliati pe raza judetului Botosani, iar în autoturism erau mai multe bunuri alimentare. Totodata, s-a mai stabilit ca autoturismul în cauza fusese declarat furat de pe raza judetului Botosani, în dimineata aceleiasi zile", au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Proprietarul masinii trebuia sa mearga la pomenire

In aceeasi zi, in jurul orelor 12:00, la sediul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi s-au prezentat patru politisti din cadrul IPJ Botosani împreuna cu cetateanul român Costache L., proprietarul de drept al autoturismului folosit de cei doi minori. Costache L. a declarat faptul ca autoturismul a fost furat din curtea unde are domiciliul, în dimineata zilei de 21 aprilie, iar bunurile din autoturism urmau sa fie folosite pentru o pomenire.

"Autoturismul în cauza, documentele aferente acestuia, precum si bunurile care au fost descoperite au fost returnate partii vatamate. În cauza, se efectueaza cercetari sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea unui vehicul fara permis de conducere", au mai declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img