News Flash:

Avertismentul noului prefect de Vaslui: ”Nu tolerez indisciplina,nu……

4 Noiembrie 2016
3027 Vizualizari | 0 Comentarii
Noul prefect al judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a precizat in cadrul unei conferinte de presa ca pe durata mandatului, activitatea va fi directionata in sprijinul cetateanului, iar colaborarea cu alesii locali, structurile MAI, serviciile deconcentrate si Consiliul Judetean sa fie excelenta. Bogdan i-a avertizat pe directorii institutiilor publice, dar si pe subordonatii din Prefectura :

”Nu tolerez indisciplina, nu tolerez nerespectarea termenelor la anumite lucrari si, mai ales, dispretul fata de cetatean. Atat cat voi fi prefect vreau ca fiecare cetatean sa fie tratat ca si cum ar fi parintii nostri. Voi fi garantul ca lucrul acesta se va intampla. Fiecare cetatean care vine la Institutia Prefectului vrea sa-i fie rezolvate problemele care le are. Sunt destule probleme, in special pe fondul funciar. Imi doresc o colaborare buna cu alesii locali, fiind cei care stiu cel mai bine problemele fiecarui cetatean din comunitatea lor. Imi doresc sa asigur o colaborare si coordonare cu serviciile deconcentrate. Atunci cand apare o problema trebuie sa o gestionam cat mai rapid. Imi doresc o colaborare operativa cu structurile MAI, Consiliul Judetean. Pot spune ca, in putinele zile de cand sunt prefect, am o colaborare de exceptie. Institutia Prefectului vreau sa fie privita ca o echipa, care sa fie in sprijinul cetatenilor. Atat cat vom fi in functie, ne vom face treaba cu responsabilitate”, a precizat prefectul.

In final, Isabel Bogdan a tinut sa prezinte componenta noii Cancelarii, formata din directorul de Cabinet, Genoveva Vasiliu, si purtatorul de cuvant Cristian Lapa.


isabel bogdan
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0988 (s) | 34 queries | Mysql time :0.039161 (s)